luni, 14 decembrie 2009

Contact

Formular de contact




27 comentarii:

Salutare si mult succes in continuare.

Frumos si interesant blog, are continut bun. Tine-o tot asa.

Va multumesc tuturor pentru comentarii

scoate poza cu berbecul german galben apartine lui Ovidiu Moroe si chiar nu ai vorbit cu el pentru accept, asta pana nu o sa fac o referire la acest blog.
vad ca nu ai un nume, chiar este asa anonima indeletnicirea ta?

Eu am date de contact. Daca ai chef de discutii nu te trece ca personaj anonim si cu comentarii rautacioase. Daca nu ai bani sa ma contactezi telefonic lasa-mi un nr. de telefon si te sun eu. Un comentariu urat din partea ta daca mai vad la mine pe blog iti promit ca ti le voi sterge. Despre poza respectiva am mai specificat ca nu este pusa acolo decat pt. a se vedea cum arata un Berbec German. Atat. Nu este pusa ca si cum as prezenta un iepure de vanzare. Intradevar, poza este de la Ovidiu Moroe, care imi este si prieten. Pt. linistea ta o sa dau un link catre site-ul cu poza respectiva. Asa ca inainte de a mai face comentarii la mine pe blog te rog sa citesti cu atentie. Daca nu sti sa citesti si vizionezi doar poze, roaga pe cineva sa o faca si sa iti explice despre ce este vorba.
Iti urezi o zi buna domnule ANONIM.

lasati papagali sa vorbeasca, nu ii mai luati in seama, se vede clar ca aveti intentii serioase

Frate, cand apare cate unul si mai scoate si el capul, apar imediat ghiaurii sa il faca. Iauzi, amenintare: -asta pana nu o sa fac o referire la acest blog; dar ce ti-a facut frate acest blog, a vandut cumva poza si a castigat o gramada de bani pe ea si nu a platit drepturi de autor? Odata ce ai postat o poza pe net, oricine poate sa o ia si sa o posteze pe orice site, iti spun eu, chiar nu ai ce sa faci. Omului i s-o fi parut ca exemplarul din poza defineste foarte bine rasa respectiva.
Acest blog, mie mi se pare interesant, nu am mai vazut pana in prezent asa ceva la nimeni, motiv pentru care ii urez propietarului mult succes in continuare, sa o tina tot asa si sa lase toti oparitii in pace.

Frumoase pasari si iepurasi, din partea mea numai cuvinte de lauda. Iti spun sincer ca te-am recomandat si prietenilor.

Astept cu nerabdare sa cumpar gaini din rasa Brahma de la dumneavoastra.

Mult succes in continuare - Intru zilnic sa vad ce mai este nou.

Cred ca vei deveni cel mai cunoscut fermier din Romania. Ai avut o idee incredibila cu acest blog. Mult succes!

Frumoase exemplare
Felicitari
SC BOBILECH SRL BISTRITA

>>Salut!<<
Te-ar interesa un schimb de linkuri/link exchange/banner exchange ??
Intră aici şi lasă un comentariu:
http://thepaulyk.toateblogurile.ro/link-banner-exchange/

cu siguranta ca ati auzit de oferta celor din arad cu iepuri 10+2 la 1440eu. vreau si eu o parere de specialist daca nu cer prea mult. daca merita investitia si nu e o pacaleala grosolana. mai adaug ca puii sunt preluati la varsta de trei lui cu pretul de 10eu. multumesc mult

Tin sa precizez ca nu sunt un specialist, sunt doar un crescator normal de iepuri, iar despre oferta celor de la arad nu stiu mai multe decat stiti dv. Un singur lucru il stiu sigur, sunt foarte pretentiosi. Pretul pe care il spuneti dv. de 10 E mi se pare nerentabil, mai repede mergeti pe varianta CHINCHILA, se ofera minim 16 E pe puiul de 3 luni si au ca avantaj faptul ca nu consuma asa de multe alimente ca si un iepure de carne.

vand pauniwww.iliealexandru sunphoto.ro

felicitari ... o sa devin cititor fidel
vreau si eu sa cumpar gaini din rasa Brahma
catalin
catasilv@yahoo.com

Multumesc! Ma puteti contacta telefonic.

as vrea sa stiu si eu daca se poate ce preturi aveti la perechile de iepuri.as vrea sa cumpar si eu 2-3 perechi de rasa

cei din arad sunt niste sarlatani. iti primesti banii pe iepurasi la cateva luni daca nu chiar un an

dragi crescatori de iepuri aveti grija cu site-ul in care spun sa cumperi o carte care te invata
cum sa cresti iepuri si iti asigura si piata de desfacere, este o abureala totala, sunt informatii si poze pe care le-au cules de pe net iar cu desfacerea in Ungaria este un circuit inchis pentru ca iti asigura desfacere doar daca cumperi o rasa Debrecen la ei plus restul si te conditioneaza si la pret...aveti grija!

VA ROG SA POSTATI UN NUMAR DE TELEFON UNDE PUTETI FI CONTACTAT.

cum pot sa cumpar niste pui brahma?

Frumos blog! Succes in continuare!

Salut ai cumva si neozeelandezi?

Trimiteți un comentariu

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !